Telefonisch kennismakingsgesprek

Telefonisch kennismakings-gesprek

Heb jij het gevoel dat er iets ontbreekt in jouw leven? Zit je vast in een sleur en weet je niet hoe je hieruit kunt komen? Of heb je misschien een specifiek probleem waar je hulp bij nodig hebt? Dan ben je bij Coach Tom aan het juiste adres!

Het kan ontzettend frustrerend zijn om het gevoel te hebben dat je vastzit en niet vooruit komt. Het kan zelfs leiden tot gevoelens van onzekerheid, angst en depressie. Maar gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Coach Tom is er om je te helpen en samen te werken aan een oplossing.

Vraag hier jouw gesprek aan

Therapie Coach Tom

Coach Tom kan je helpen

Ik begrijp dat het belangrijk is om een klik te hebben met je coach of therapeut. Daarom bied ik jou een gratis 15 minuten telefonisch consult aan. Tijdens dit gesprek zal ik naar jouw verhaal luisteren en bepalen we samen of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. 

Als jij en/of ik denken dat er geen juiste match is, zal ik dat eerlijk vertellen en er alles aan doen om je door te verwijzen naar iemand anders die jou beter kan helpen.

  • Het gratis telefonisch gesprek duurt 15 minuten
  • Stel geheel vrijblijvend al jouw vragen
  • Ik leer jouw situatie zo goed mogelijk begrijpen.
  • Ben ik niet de juiste persoon? Dan vertel ik dat eerlijk.
  • Ik geef advies of tracht je dan door te verwijzen.

Makkelijke eerste stap

Ben jij klaar om hulp te krijgen bij jouw levensvragen?
Zet dan de eerste stap! Maak gebruik van mijn aanbod en plan een gratis 15 minuten telefonisch consult met Coach Tom in. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Coach Tom gaat samen met jou op pad om jou te helpen en te adviseren.

Een telefoontje is laagdrempelig en eenvoudig.
Jij geeft aan wanneer je wenst dat ik je opbel en ik bekijk samen met jou of we een traject kunnen opstarten.

Scroll naar boven