Werken met Coach Tom

Ontdek hoe we samen op pad gaan om te werken aan je persoonlijke groei.

Individuele begeleiding

Tijdens deze gesprekken gaan we in kaart brengen waar je tegenaan botst en wat de grootste obstakels zijn waar je mee worstelt. Samen maken we dan een individueel handelingsplan zodat we kunnen doelgericht werken en ervoor zorgen dat de gesprekken ook het gewenste effect hebben.

Door de job die ik nog uitoefen naast Coach (leerlingenbegeleider bij jongeren met ASS), heb ik mij de laatste jaren ook gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen/ jongeren/ volwassenen met ASS. Zelf ben ik vader van een kind met ASS waardoor de verschillende cursussen (waaronder de erkende opleiding tot auti-coach) die ik gevolgd heb, meer dan ooit doorleefd zijn en vaak al via trail en error in de praktijk zijn omgezet.

Auti-coaching

Koppel en gezinstherapie

In sommige situaties ligt het probleem niet bij 1 individu maar komt het naar boven in interactie met verschillende personen (partner- kinderen- familielid). Na het in kaart brengen van wat de nood juist is, kan er gekeken worden om dit in een grotere setting te gaan bespreken. Vanuit mijn opleiding als contextuele therapeut, ben ik er me als geen ander van bewust dat de interactie met anderen een grote impact kan hebben op wie we zijn en hoe we dagelijks (dys)functioneren. Hier gaan we dan samen bekijken wat de knelpunten zijn en hoe we dit verder aanpakken: blijven in groep werken of afwisselen met individuele gesprekken.

Intake gesprek

€75

/ 90 min

Intake gesprek

Tijdens de eerste sessie met Coach Tom zal er een uitgebreid intake gesprek plaatsvinden dat 1u30 zal duren. Tijdens dit gesprek zal de coach samen met jou de nodige informatie verzamelen om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie en jouw doelstellingen.

 

Individuele begeleiding

€60

/Uur
Auti-coach

€60

/Uur
Koppel- of gezinstherapie

€70

/Uur

Andere begeleidingen mogelijk. Vraag ernaar en dan bekijken we samen wat de kostprijs hiervan is. 
Ik kan ook aan huis komen. Hiervoor worden er extra verplaatsingsonkosten aangerekend aan 0.5 euro/ km.

Het is ook mogelijk om digitaal een consult in te plannen. Het kan altijd zijn dat verplaatsen niet zo evident is of dat de drempel om langs te komen te hoog is. Dan is het online werken zeker een mogelijke piste om toch de juiste begeleiding te kunnen krijgen vanop afstand. Hiervoor is er eventueel ook ruimte om dit in te plannen op andere momenten dan woensdag en zaterdag.

Heb je vragen?

FAQ's

Het is heel normaal om vragen te hebben. Hier vind je alvast enkele korte antwoorden. Aarzel niet contact op te nemen voor verdere, vrijblijvende info.

Coaching is een vorm van begeleiding die gericht is op het vergroten van het persoonlijke en professionele potentieel van een individu. Het doel van coaching is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

Coaching en therapie hebben beide als doel om mensen te helpen, maar er zijn verschillen tussen de twee. Coaching richt zich op de toekomst en het behalen van doelen, terwijl therapie zich meer richt op het verleden en het behandelen van psychische problemen.

Tijdens een coachingsessie zal de coach samen met jou kijken naar jouw persoonlijke en professionele doelen. Er zal gewerkt worden aan het vergroten van inzicht en bewustwording, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het stellen van haalbare doelen. De coach zal je begeleiden en ondersteunen bij het behalen van deze doelen.

De duur van een coachingsessie kan variëren van 60 tot 90 minuten, afhankelijk van de coach en de behoeften van de cliënt. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt af van de doelen die gesteld zijn en de vooruitgang die geboekt wordt. Dit kan variëren van enkele sessies tot een langer traject.

Om een afspraak te maken voor een coachingsessie kun je contact opnemen met Coach Tom via de website of telefonisch. Samen kijken we naar de mogelijkheden en plannen we een afspraak in op een tijdstip dat voor beide partijen past.

Tijdens de eerste sessie met Coach Tom zal er een uitgebreid intake gesprek plaatsvinden dat 1u30 zal duren. Tijdens dit gesprek zal de coach samen met de cliënt de nodige informatie verzamelen om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie en de doelstellingen van de cliënt.

Enkele zaken die tijdens het intake gesprek aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Het bespreken van de reden(en) waarom de cliënt coaching zoekt
  • Het inventariseren van eventuele klachten en/of problemen die de cliënt ervaart
  • Het in kaart brengen van de persoonlijke situatie van de cliënt (werk, privé, sociale omgeving, etc.)
  • Het bepalen van de coachingsvraag en doelstellingen van de cliënt
  • Het bespreken van de gewenste resultaten en het bepalen van de te nemen stappen om deze te bereiken

Het intake gesprek is dus een belangrijk onderdeel van de coachingstraject en zorgt ervoor dat de coach een goed beeld krijgt van de cliënt en zijn/haar situatie. Zo kan de coach een op maat gemaakt plan van aanpak opstellen om de gewenste resultaten te bereiken.

Vraag telefonisch gesprek

Vraag een gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan

Telefonisch kennismakingsgesprek

Klik om je gratis telefonische gesprek in te plannen
Vraag aan

Boek een afspraak

Boek hier een afspraak in de agenda van Coach Tom. De afspraak wordt snel bevestigd.

Coaching aanvragen

Klik om jouw coaching sessie in te plannen in de agenda van Coach Tom .
Boek nu
Scroll naar boven